26 feb. 2011

Utställning

med hund har vi varit på idag. Till den finska trakten Laihia. Vi var med vår spets. (fast det är ju syrrans egentligen)
Hela familjen var med + svärföräldrarna. Riktigt kul att vara någonstans som omväxling :) Det gick väl ganska  bra för oss, han fick blått band, det är väl typ andra plats.. Skulle ha kunnat gå lite bättre. 
Han uppförde sig exemplariskt i alla fall. Inte som vissa andra hunder som stod och morrade och skällde och bara försökte spana in någon att ryka på. Det är ju ägarnas fel egentligen som inte säger åt dem när de gör fel. Alla borde kanske inte ha hund..
Det gick riktigt bra att ha med lilltrollet också. Han sov en stund där i vagnen. Vaknade precis när det var dags för spetsarna :) Synd att det blåste så kallt bara. Fick vänta ganska länge på vår tur. 


Här är hunden i fråga, bilderna är från förra sommaren. Han såg lite sliten ut i pälsen då. Nu är han bättre i skick. (Har inte orka överföra några bilder ännu från idag)

Vad ska man hitta på ikväll då? Det är ju lördag och allt. Förr i tiden hade man alltid stora planer för veckosluten. typ fontana..ollis..sky..eller hemmafest. Nu är det megalyx om man får gå i bastu + en öl + tv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar